Verhuizen

Overmorgen is het eindelijk zover: dan verhuizen we naar ons nieuwe huis. Van drie hoog middenin het centrum van de stad naar huis met tuin op loopafstand van het centrum, én om de hoek bij een mooi natuurgebied: Meneer en Mevrouw Financieel Vrij houden allebei erg van hardlopen, fietsen en Mountainbiken dus dat komt helemaal goed!

Het voortraject was wat hobbeliger en duurde daardoor wat langer dan gedacht (begin december was de overdracht). ‘Gelukkig’ is de uiteindelijke schade van het herstellen van de rotte balken en de vloer lager uitgevallen (€12k) dan we toen dachten (>€15k). Daarnaast zijn we nog in onderhandeling over een schadevergoeding vanuit de bouwkundige keurder. Afwachten maar…

De verhuizing betekent ook het netjes gemeubileerd opleveren van onze eerste rental unit. Een aantal meubels laten we daar achter (scheelt ook behoorlijk met verhuizen), maar er moet nog wel het een en ander worden geïnvesteerd in zaken zoals lampen en een bijzettafel. We koersen op verhuur per april, binnenkort meer daar over.

Advertenties

7 gedachten over “Verhuizen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s